Entrenaments Presencials per a la Cursa Solidària d’Esplugues: Marca les Dates!

Estem emocionats d’anunciar que ja tenim les dates definitives per als entrenaments presencials en preparació per a la Cursa Solidària d’Esplugues! Aquesta és una oportunitat fantàstica per posar-te en forma, connectar amb altres corredors i contribuir a una causa noble.

Els entrenaments presencials es duran a terme els dimarts 16 i 30 d’abril i el dissabte 27 d’abril. L’hora d’inici serà puntualment a les 19:15h i lloc de trobada serà a la Plaça Catalunya d’Esplugues de Llobregat. Estarem esperant-vos amb entusiasme per començar a entrenar junts!

Aquests entrenaments seran organitzats per l’equip de Corresolidaris, que ens guiarà en un recorregut per millorar la nostra resistència i preparar-nos per a la gran jornada de la Cursa Solidària.

No et perdis aquesta oportunitat d’unir-te a la comunitat de corredors solidaris d’Esplugues i preparar-te per una cursa inoblidable. Marca les dates al teu calendari i prepara’t per córrer amb el cor!

Per a més informació i per a inscriure’t a la cursa, visiteu la nostra pàgina web. Us esperem a tots els participants amb les sabatilles lligades i els cors plens de solidaritat!

Endavant, Esplugues! Junts podem fer la diferència.