Finalitza la 12a Cursa Solidària d’Esplugues

Ens complau anunciar que la 12a edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues ha arribat al final amb un resultat meravellós: hem recaptat 12.602 € per ajudar a l’Hospital Sant Joan de Déu!

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a totes les persones que van participar en aquest esdeveniment, convertint-lo en una veritable festa de l’esport i la solidaritat. La vostra contribució ha marcat la diferència i ha brindat esperança als que més ho necessiten.

Des de corredors i voluntaris fins a patrocinadors i col·laboradors, cadascun de vosaltres ha tingut un paper crucial en l’èxit d’aquesta iniciativa. La vostra generositat i compromís són exemples inspiradors de com, junts, podem assolir grans coses i fer del món un lloc millor.

Seguirem treballant amb determinació i dedicació per continuar recolzant causes tan nobles com la de l’Hospital Sant Joan de Déu. Amb cada pas que fem, estem sembrant llavors d’esperança i solidaritat a la nostra comunitat.

Gràcies novament per ser part d’aquesta bonica jornada solidària. Esperem comptar amb el vostre suport en futurs esdeveniments i seguir fent una diferència junts!