Segueix-nos per xarxes: @cursaesplugues_oficial

Estem emocionats de convidar-te a unir-te a la nostra comunitat a Instagram. A @cursaesplugues_oficial, trobaràs un espai dedicat a la solidaritat, l’esport i la connexió humana. Vols saber per què hauries de seguir-nos? Continua llegint!

1. Mantén-te al dia de les nostres últimes notícies i esdeveniments: Vols ser el primer a assabentar-te de les nostres activitats solidàries i esdeveniments esportius? Segueix-nos a Instagram per estar al corrent de tot el que està passant a la nostra comunitat!

2. Inspiració i motivació diària: A @cursaesplugues_oficial, no només compartim informació sobre les nostres iniciatives solidàries, sinó que també oferim dosis diàries d’inspiració i motivació. Descobreix històries inspiradores de valentia i superació que t’ajudaran a mantenir una actitud positiva en el teu dia a dia!

3. Interacció directa amb la nostra comunitat: Volem conèixer-te millor i escoltar les teves històries. Segueix-nos a Instagram i forma part de la nostra comunitat activa. Comenta les nostres publicacions, comparteix les teves experiències i uneix-te a la conversa. La teva veu és important per a nosaltres!

4. Darrere les càmeres: A @cursaesplugues_oficial, t’enduim darrere les càmeres per mostrar-te la feina que hi ha darrere de cada esdeveniment solidari i cada cursa. Descobreix l’impacte real que estàs ajudant a generar en formar part de la nostra comunitat.

5. Sorpresa! No et perdis les nostres sorpreses i sortejos exclusius per a seguidors! En unir-te a la nostra comunitat a Instagram, tindràs l’oportunitat de participar en sortejos especials i guanyar increïbles premis.

Estàs llest per unir-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura? Segueix-nos a Instagram i forma part de la família @cursaesplugues_oficial! T’esperem amb els braços oberts.

Ens veiem a Instagram!